Amerikai Plán

"Tudom, mi vagy te. Az örök otthon."

Októberi nyereményjáték

2016. október 06. 13:54 - Alec Cawthorne

sully-film-tom-hanks-2016.jpgMostantól minden hónap elején nyereményjátékra invitáljuk olvasóinkat. Játssz az Amerikai Plánnal és nyerj 2 db Cinema City-mozijegyet, melyet tetszőlegesen bármely 2D-s filmre felhasználhatsz! Minden alkalommal felteszünk egy aktuális premierfilmre vonatkozó kérdést, s a jegyeket a helyes megfejtők között sorsoljuk majd ki, azaz nem a sorrendiség számít, csupán annyi, hogy megfelelő választ adj a feltett kérdésre. Kérdésünk ezúttal Clint Eastwood Sully című új rendezésével kapcsolatos, melyről két kritikát is írtunk (itt és itt olvashatjátok őket). A válaszokat  kommentek formájában várjuk holnap, azaz péntek este 20:00 óráig. A játék szponzora a MAFAB (Magyar Filmadatbázis). 

A kérdést a "tovább" gombra kattintva olvashatjátok. (Minden szabályos válaszkommentet meg fogunk jeleníteni, ám az általános előmoderáció miatt mindez némi időbe telhet. Megértéseteket köszönjük!)

Októberi kérdésünk a következő:

Hányadik életrajzi filmje Clint Eastwoodnak a Sully? (Nem számítva ide az életrajzi ihletésű műveit!)



Várjuk a helyes megfejtéseket! Kellemes időtöltést és jó játékot kívánunk!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://amerikaiplan.blog.hu/api/trackback/id/tr1611775009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marostea96 2016.10.06. 14:42:40

A 6. életrajzi filmje.

Alec Cawthorne 2016.10.07. 21:21:28

Nos, hát mit mondjak, nem ostromoltatok bennünket a válaszokkal. :) Reméljük, legközelebb többen kapnak majd kedvet a játékhoz. Mindenesetre a mostani forduló véget ért, a nyertest e-mailben értesítettük, s egyúttal postáztuk a mozijegyek átvételéhez szükséges információkat. Köszönjük! Várunk mindenkit novemberben!
süti beállítások módosítása